Vinteren er høysesong for sykdom - og kan være stri for mange. Jeg er ingen unntak - med influensa, halsbetennelse og diverse ugg som har passert siden adventstida. Man har nesten blitt vant til at kleenex, nesespray og fribol har blitt livsnødvendig for å overleve hverdagen. Forrige fredag gikk turen hjem til Tromsø. Deltakelse på konferansen med det ironiske navnet "Frisk Fisk" ble utvidet med besøk hos familien. Det var snørr, feber og sengeliggende familiemedlemmer som møtte meg. Oh-no, hvordan skal dette gå? Og ja, det gikk slik det måtte gå. 2 dager med konferanse ble ei pine med influensa herjende i kroppen. Hotelloppholdet ble en tam affære med lukt- og smakssans ute av drift - man gidder bare spise til en er usulten - det er mye rar konsistens i mat uten smak. Nå har det blitt søndag, og jeg har begynt å fantaserer om hvordan mat smaker. Jeg har så lyst på godteri, man har jo lov til å skeie ut når en er syk. Men sannheta er at det er absolutt ingen vits i å spise noe annet enn dørge kjedelig pappmat når alt smaker nettopp papp. En utradisjonell slankekur er på gang, om ikke annet... kom ikke her og kall meg for pessimist!
No comments:
Post a Comment