Jeg er i en eksperimentell matperiode. Det er alltid morsomt. Det begynte med at jeg så et fristende bilde av ferske vårruller på en matblogg, og tenkte at det var på tide å utvide horisonten på kjøkkenet. I tillegg, og kanskje viktigst, så jobber jeg sammen med ei vietnamesisk jente som elsker å lage mat. Hun sendte ut en detaljert oppskrift på vietnamesiske vårruller med bilder av de råvarene hun anbefalte. Gull verdt når en nordmann skal ut og handle helt nye ting. Det er virkelig en jungel av stasj! Men jeg mannet meg opp, skrev sirlig handleliste og kom hjem med dette:
Rispapir, risnudler, urter som ikke engang har norske navn, grønnsaker, sauser og oljer.
Pakking av vårrullene var ganske morsomt, og ikke så vanskelig som en skulle tro. Rispapiret klebrer nemlig helt fantastisk godt! Prøvekaninene mine var godt fornøyde, heldigvis. Sunt og godt, og morsom mat! Det blir garantert flere runder med slike vårruller. Vil du komme på rulling?
JA! (Selv om du posta for ei stund sia)
ReplyDeleteHehe HURRA :) Det skal vi vel få til :)
ReplyDelete