Friday, January 1, 2010

GODT 2010!!

Godt nyttår, alle mine blog-følgere! Håper gamleåret har behandlet dere bra, og at det nye frister til livets lyst! Foruten mine knallharde nyttårsforsetter (daglige situps og trening minst 2 ganger i uka), har jeg selv god tro på år totusenogti. Det blir et svettehelvete uten like, men gud så lekker man skal bli. Og kanskje aller helst, holder helsa oppe og går. Nok utdrag fra "trim for eldre - magasinversjon".
Nå rapport fra gårdagen:
Først: kalkunen ble bra! Det gikk som en drøm å forberede. Jeg har jo bidratt i en årrekke, og det var grei skuring i grunn. Kjøttet var passelig saftig, og akkompanjert av waldorf, kalkunstuffing, hasselbakte potet, rosenkål, stekte champingionger, bretagnesaus, foccaccia og aioli ble det festmiddag! Camilla hadde i tillegg forberedt scampi til forrett og panacotta til dessert - very nice! Champagne og stjerneskudd var oppskriftsmessig også på plass. Og selv om det aldri vil bli helt det samme uten fyrverkeriet og tallene på Fløyfjellet i Tromsø, så var det morsomt å oppleve Oslo-nyttåret. Takk til alle festdeltakerne for en bra kveld! :) Nå gjenstår det bare å gjøre kål på alle restene. Det var den dietten, kremt...

Festbordet pynta. Veldig fornøyd :)

Finfolk til bords

Sangdua Hege skåler i det ferske 2010

No comments:

Post a Comment