Saturday, January 15, 2011

Året for grovt brød og sterke tenner

Det begynte med nyttårsforsettet SPIS FROKOST. Så langt har det gått strålende, og det mye takket være disse små sprø rakkerne. De ligger klare i en boks på benken, og jeg slipper styr med å tine brødskiver fra frysen hver gang. Ikke bare er de praktiske og gode, men de fyller godt i skrotten og gjør underverker for magen også (detaljer rundt dette har blitt klippet bort). Jeg hadde noen seriøse startproblemer med knekkebrødoppskrifta fra Camilla, men da jeg skjønte at jeg måtte bruke varmluft, gikk alt mye bedre. I dette øyeblikk er batch #3 i ovnen, og jeg syns jeg har optimalisert prosedyren ganske bra. Men det er ikke for alle, du skal ha tannraden i orden for å gå løs på disse. I starten spiste jeg så mange at kjeven ble helt utslitt av tygginga. Her får du ikke noe gratis, det er grovt-grovt-grovt. Men snadder! :)

No comments:

Post a Comment