Jeg innser at jeg snart sitter igjen med en matblogg, noe som ikke var hensikten i det hele tatt. Men de siste ukene har jeg faktisk ikke gjort så mye spennende, enn å lage og spise veldig god mat! Ref innlegget med cookiene - det er mange gode grunner der ute til å være tjukkas!
Jeg hadde tilgode å vise skogen til ei venninne. Vi møttes og falt pladask for halvanna år over felles interesser innen sang/musikk og det faktum at vi begge er rimelig gode matvrak. Jeg liker å lage god mat, mens hun setter veldig pris på å spise det, hehe.
Så vi lagde en date - jeg skulle lage middag mens hun fikk i oppdrag å kjøpe inn tilhørende vin. Det ble en treretters:
Sashimi av salmalaks og kamskjell. Ponzusaus og lakserogn.
Braiserte lammeskanker i tomatisert saus. Mandelpotetpure
Osteanretning med 4 oster med diverse tilbehør
Bare 2 dager etter dette gildet, var det duket for siste middagen til Cooking Charity Chicks på Stadtholdergården. 5-retters gourmet - luksus.
I går hadde jeg jentene som jeg sitter i korstyret sammen med på besøk. Vi tok oss et velfortjent klapp på egne skuldre, og møttes over en sosial og hyggekveld. Jeg stod for meny og bevertning, og det ble godt mottatt:
Blomkålsuppe med trøffelolje og trøffelsalt
Urtemarinert lammestek med ovnsbakte poteter og rotgrønnsaker
Konfektkake av mørk sjokoladebunn og hvit sjokoladetopp
Takk til kollega Stine for utmerket dessertforslag og sirlig oppskrift.
Jeg fikk veldig hyggelig vertinnegave hos jentene -
en nydelig 3-grenet orkide, som har tatt plass i kjøkkenvinduet mitt + thai-kokebok av kokken fra Plah. Som visstnok skal være den beste på det norske markedet.
No comments:
Post a Comment