Monday, December 31, 2012

Flavour of the year

Førjulstida skal være kos. 
Det får jeg ofte til fordi jeg gjør meg ferdig med julegavehandelen tidlig. Det blir dog alltid en travel tid, med mye aktiviteter når en er håpløs joiner. 

Spiselige gaver er ekstra kjekt å lage, og gi. Og forhåpentligvis også gøy å få. Som alltid, så hadde Camilla og jeg juleverksted over 2 dager hvor vi lagde brente mandler og marsipan. De ble gooode i år også. :) Og så lagde jeg en gedigen batch med pepperkaker som mine kollegaer nøt godt av. Nytt av året var fikenmarmelade, som er nydelig til oster, og biscotti med appelsin og mørk sjokolade i. Blir forhåpentligvis noen flere varianter til neste år også...


Når travle uker var unnagjort, var det utrolig godt å reise nordover til familie og julefeiring.
Treet ble tradisjonelt pyntet av hønene i huset, og haugen av pakker var større enn noen sinne.

Nå gjenstår bare nyttårsfeiringa i Ski, før ett nytt friskt år står for tur. Gleder du deg? Har du noen forsetter?

GODT NYTTÅR, MINE VENNER!!

No comments:

Post a Comment