Ett nytt år er på hell.
Tid for ettertanke og takknemlighet. Og oppsummering.
Hvordan har året vært? Jeg vet ikke helt, skal jeg være helt ærlig.
Det jeg husker best er flere lange sykdomsperioder og en følelse av å være kronisk sliten. Det har selvsagt vært mange gode ting som har hendt også, men høydepunktene har muligens vært på minussiden i år. Jeg vet jeg er kresen og utakknemlig i et øyeblikk en skulle vært evig takknemlig. Så hva mangler jeg? Det demret brått under lunsjen i går at jeg ikke har oppfyllt årets nyttårsforsett. Det ble knapt med tid. Er du nysgjerrig? Da må du lete deg bak i tid av innlegg.
Og så håper jeg at jeg får mer overskudd til å gjøre ting jeg liker - pusle på kjøkkenet, lage mat og være med venner uten at det blir plikt og et ork. Dessuten har jeg flere spennende reiser å glede meg til i året som kommer.
Formiddagens økt på kjøkkenet håper jeg går frem som et godt eksempel. Til kvelden har jeg fått tildelt oppdrag dessert. Etter en brainstorm på julaften med familien var valget klingende klart: krumkaker med multekrem. Krumkakejernet kom i hus for nøyaktig ett år siden, og multene plukket jeg selv i Lofoten i sommer. Mer eksklusivt kan det knapt bli, vel?
Godt nyttår til alle mine bloggvenner og lesere!
*hjerte-hjerte-blunkesmily*

No comments:
Post a Comment