Saturday, December 1, 2018

Bursdagslabberas 2018

 Jeg skal ikke påstå å ha oppfunnet konseptet "åpent hus". Er nok for lite kongelig, rik eller berømt til at det ville være en attraktiv event. Men jeg har gått i front for å arrangere kaffeslabberas som varer en hel dag. Ideen kom til da jeg innså at den gode gamle bursdagsfesten begynte å smuldre opp til fordel for det voksne livet stadig flere i min omgangskrets ble del av. Man hadde ikke barnevakt eller ork til å gå på flatfylla, og et mer familievennlig arrangement er jo også hyggelig? Inkluderende og fleksibelt, kom og gå når du vil. Spis og drikk buffetstyle.

Årets slabberas ble vellykket avviklet forrige helg (minus en vannlekkasje på kjøkkenet midtveis). Jeg har siden sist fått noen begrensninger i matveien, noe jeg har fått ny respekt for. Og flere i min omgangskrets har ting de ikke kan eller vil spise. Dermed tenkte jeg det var på sin plass med en smaksmeny i pen skrifttype inspirert av fancy restauranter. Menyen presenterte innhold og allergener  - superproft og vell tatt imot.




No comments:

Post a Comment